မတင္တာၾကာၿပီေနာ္။ေမ့သြားၾကၿပီလား။ခုေတာ့သားသားမီးမီးေလးေတြအႀကိဳက္ ကိုရီးယားအကင္အရသာေလးတင္ေပးမယ္ေနာ္။
ငါးအသားလႊာ ၂၀၀ ဂရမ္
![]() |
Korea Fish Cake |
ျပည္ႀကီးငါး ၁၀၀ ဂရမ္
အားလူးေကာ္မႈန္႔ ၁ဇြန္း(ထမင္းစားဇြန္း)
ဂ်ံဳမႈန္႔ ။
ဆား ၁/၂ဇြန္း(ဇြန္းေသး)
သၾကား ၂ဇြန္း ( ။ )
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၄မႊာ
ၾကက္သြန္နီ ၁လံုး
ဘဲဥ ။ (အကာ)
ငရုတ္ေကာင္း အနည္းငယ္
ဆီ ၁ဇြန္းခန္႔
ႀကိဳက္ႏွစ္သက္ရာငါး(အခုကတီလာဗီယားကိုသံုးထားတာပါ။)ကိုအသားလႊာ၊ပုစြန္ႏွင့္ျပည္ႀကီးငါးကိုအခြံခြာၿပီးသန္႔စင္ထားပါ။ၿပီးရင္အားလံုးကိုေရာ၍ႀကိတ္စက္ထဲထည့္ၿပီးႀကိတ္ပါ။ညက္ၿပီးအားလံုးေရာသြားလၽွင္ ႀကိဳက္ႏွစ္သက္ရာပံုေဖာ္၍ဆီပူတြင္ထည့္ေၾကာ္ပါ။
အရသာရွိေသာ ကိုရီးယားအကင္နဲ႔တူတဲ့ fish cakeပါရွင္။
0 comments:
Post a Comment