Friday

ပုစြန္ေျခာက္ငံျပာရည္ခ်က္


ပုစြန္ေျခာက္................၂ဇြန္း
ပုစြန္ငံျပာရည္..............၁/၂ခြက္
ၾကက္သြန္နီ.................၂လုံး
ၾကက္သြန္ျဖဴ................၅တက္
င႐ုတ္ခြဲၾကမ္းမႈန္႔.. ..........၁ဇြန္း
င႐ုတ္ေလွာ္မႈန္႔...............အနည္းငယ္

ပုစြန္ေျခာက္ကိုအမွဳန္႔ျဖစ္ေအာင္စက္နဲ႔မႀကိတ္ပဲညႇက္ေနေအာင္ေထာင္းပါ။

ၾကက္သြန္နီ ၊ ျဖဴ တို႔ကိုႏုပ္ႏုပ္စဥ္းပါ။

င႐ုတ္ေျခာက္ေတာင့္ကိုခြဲၾကမ္းဖတ္ခပ္ေသးေသးရေအာင္ေထာင္းပါ။

ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာ..ဆီအနည္းငယ္ကိုအပူေပးၿပီးၾကက္သြန္နီ ၊ ျဖဴ ကို နႏြင္းမႈန္႔အနည္းငယ္ႏွင့္အတူဆီသတ္ပါ။

အနည္းငယ္ႏြမ္းၿပီးေမႊးလာလွ်င္ေထာင္းထားေသာပုစြန္ေျခာက္ထည့္ေၾကာ္ပါ။

င႐ုတ္သီးခြဲၾကမ္းမႈန္႔ကိုဦးစြာထည့္ၿပိ္းေမႊးေအာင္ေၾကာ္ပါ။
င႐ုတ္သီးေလွာ္မွဳန္႔ထည့္ေပါင္းပါ။(င႐ုတ္သီးထည့္ေၾကာ္စဥ္အတြင္းအတတ္ႏိူင္ဆုံးမီးရိွန္ကိုေလွ်ာ့ထားေပးပါ)

င႐ုတ္သီးမႈန္႔ေတြေမႊးလာၿပီဆိုမွပုစြန္ငံျပာရည္ေလာင္းထည့္ပါ။ေရကိုလဲငံျပာရည္ဆတူနီးပါးထည့္ေပးပါ။

ဟင္းခတ္မွဳန္႔ေလးျဖည့္စြက္ၿပီးတာနဲ႔တစ္ပြက္ဆူလွ်င္မီးဖိုေပၚမွခ်ၿပီးသုံးေဆာင္ပါ။

0 comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 H M Channels | Designed With By Blogger Templates | Distributed By Gooyaabi Templates
Scroll To Top