Wednesday

ကိုင္းခရမ္းခ်ဥ္သီးင႐ုတ္သီးေထာင္း

ကိုင္းခရမ္းသီးငရုုတ္သီးေထာင္း
င႐ုတ္ေျခာက္ေတာင့္..............၂၀ေတာင့္ခန္႔
ၾကက္သြန္ျဖဴ........................၅တက္
ကိုင္းခရမ္းခ်ဥ္သီးမွည့္............၅လုံး
ၾကက္သြန္ၿမိတ္.....................၃ပင္
နံနံပင္................................အနည္းငယ္


င႐ုတ္ေျခာက္ေတာင့္ႏွင့္ၾကက္သြန္ျဖဴကိုေရာၿပီးမီးရိွန္ေအးေအးမွာေမႊးေနေအာင္ေလွာ္ၿပီးအေအးခံထားပါ။

ကိုင္းခရမ္းခ်ဥ္သီးကိုမီးဖုတ္ပါ(သို႔)အက်က္ညီေအာင္လွည့္ကင္ေပးပါ။

ၾကက္သြန္ၿမိတ္ႏွင့္နံနံပင္ကိုေရာၿပီးပါးပါးလွီးထားပါ။

ဆုံထဲမွာၾကက္သြန္ျဖဴ၊င႐ုတ္ေလွာ္အေရာကိုဆား၊ဟင္းခတ္မႈန္႔တို႔ႏွင့္အတူညႇက္ေအာင္ေထာင္းပါ။

မီးဖုတ္(သို႔)ကင္ထားေသာခရမ္းခ်ဥ္သီးေတြကိုအခြံခြာထည့္ျပီးက်ည္ေပြ႔ျဖင့္ဖိေခ်ေပးပါ။

မိမိႏွစ္သက္ေသာအရသာကိုခ်ိန္ညႇိယူၿပီးပါးပါးလွီးထားတဲ့ၾကက္သြန္ၿမိတ္၊နံနံပင္အေရာေလးထည့္ေမႊေပးပါ။

မွတ္ခ်က္။ အစပ္မစားႏိူင္သူမ်ားအတြက္ပုစြန္ေျခာက္(၁)
ဇြန္းေလာက္ကိုအႂကြပ္ေၾကာ္ၿပီးေရာထည့္ေထာင္းႏိူင္ပါသည္။

0 comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 H M Channels | Designed With By Blogger Templates | Distributed By Gooyaabi Templates
Scroll To Top