![]() |
ကိုင္းခရမ္းသီးငရုုတ္သီးေထာင္း |
ၾကက္သြန္ျဖဴ........................၅တက္
ကိုင္းခရမ္းခ်ဥ္သီးမွည့္............၅လုံး
ၾကက္သြန္ၿမိတ္.....................၃ပင္
နံနံပင္................................အနည္းငယ္
င႐ုတ္ေျခာက္ေတာင့္ႏွင့္ၾကက္သြန္ျဖဴကိုေရာၿပီးမီးရိွန္ေအးေအးမွာေမႊးေနေအာင္ေလွာ္ၿပီးအေအးခံထားပါ။
ကိုင္းခရမ္းခ်ဥ္သီးကိုမီးဖုတ္ပါ(သို႔)အက်က္ညီေအာင္လွည့္ကင္ေပးပါ။
ၾကက္သြန္ၿမိတ္ႏွင့္နံနံပင္ကိုေရာၿပီးပါးပါးလွီးထားပါ။
ဆုံထဲမွာၾကက္သြန္ျဖဴ၊င႐ုတ္ေလွာ္အေရာကိုဆား၊ဟင္းခတ္မႈန္႔တို႔ႏွင့္အတူညႇက္ေအာင္ေထာင္းပါ။
မီးဖုတ္(သို႔)ကင္ထားေသာခရမ္းခ်ဥ္သီးေတြကိုအခြံခြာထည့္ျပီးက်ည္ေပြ႔ျဖင့္ဖိေခ်ေပးပါ။
မိမိႏွစ္သက္ေသာအရသာကိုခ်ိန္ညႇိယူၿပီးပါးပါးလွီးထားတဲ့ၾကက္သြန္ၿမိတ္၊နံနံပင္အေရာေလးထည့္ေမႊေပးပါ။
မွတ္ခ်က္။ အစပ္မစားႏိူင္သူမ်ားအတြက္ပုစြန္ေျခာက္(၁)
ဇြန္းေလာက္ကိုအႂကြပ္ေၾကာ္ၿပီးေရာထည့္ေထာင္းႏိူင္ပါသည္။
0 comments:
Post a Comment